Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ،‌ سید محمد تقی شاهچراغی روز چهارشنبه در دیدار  «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در ایران افزود: پیشنهاد می‌کنیم که گروه‌های تجاری رومانی که به ایران سفر می‌کنند به واسطه نزدیکی تهران به قم، سفری به این استان نیز داشته باشند و ظرفیت‌های موجود را بررسی کنند.

وی با اشاره به ویژگی‌های استان قم گفت: به دلیل نزدیکی قم به تهران، این مزیت وجود دارد که در حوزه کشاورزی به ویژه در فناوریهای نوین از تجارب کسانی که در این حوزه صاحب علم هستند، استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  به فعالیت واحدهای بزرگ صنعتی از جمله صنایع پتروشیمی در این استان اشاره و تصریح کرد: بخشی از محصولات تولیدی قم مانند فرش و کفش به کشورهای دیگر صادر می شوند.

وی گفت: هر چند قم به لحاظ مساحت استان بزرگی نیست، اما در حوزه گردشگری و صنعت کارهای خوبی در قم اتفاق افتاده است و زمینه های خوبی برای سرمایه گذاری با نگاه به آینده در این استان وجود دارد، به ویژه اینکه در نزدیکی تهران و در مسیر عبور ۱۷ استان کشور قرار داریم و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در قم هستند.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: به واسطه تحریمی که برای کشور ما رخ داد، رشد قابل توجهی در تولید دانش داشتیم و پارک‌های علم و فناوری که در حوزه‌های دانش‌بنیان فعال هستند، در ایران فراوان داریم.

شاهچراغی با اشاره به تولید واکسن کرونا در ایران و کاهش میزان مرگ‌ومیر در کشور در این زمینه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران یکی از صادرکنندگان واکسن کرونا به کشورهای دیگر می باشد.وی همچنین با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم گفت: از اسلام آمریکایی، داعش و وهابیت به شدت ضربه خورده ایم و اکنون در مرزهای شرقی جوانان ما در مقابله به این‌ها جان خود را تقدیم می کنند.

وی تصریح کرد: در استان قم بزرگانی هستند که در این زمینه صاحب‌نظر هستند و آمادگی دارند که تفکیک بین اسلام و این جریان‌های تندرو را بیان کنند.

وی با اشاره به ویژگی های استان قم گفت: قم دارای تمدنی ۷ هزار ساله است که به عنوان یک مرکز ثقل؛ شاهد حضور مردم در طول تاریخ در این شهر بوده است و آثار آن امروز نیز دیده می شود.

شاهچراغی افزود: پس از اسلام نیز قم مرکز حضور مردمان موحد و کسانی که به یکتاپرستی اعتقاد داشته‌اند، بوده است و الان نیز به عنوان مرکز نرم‌افزاری مسلمانان به ویژه شیعیان است که علما و دانشمندان بزرگ در حوزه های علمی مختلف در این‌جا حضور دارند و مردم ایران و سایر مسلمانان از وجود آن‌ها بهره می‌برند.

وی  با اشاره به حضور بزرگان و علمای شناخته شده در این استان خاطرنشان کرد: مرکزیت علمی و فکری گفت‌وگوی بین ادیان در قم قرار دارد.
خانم «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در ایران نیز در این دیدار، با اشاره به خواهرخواندگی شهرهای اصفهان و «یاش» گفت: نخستین سفری که در ایران داشتم به اصفهان بود و خوشحال هستم که این امکان برایم فراهم شد تا از شهر قم نیز دیدار داشته باشم تا فرصتی برای همکاری های آتی باشد.

وی بیشترین همکاری بین کشور رومانی و استان قم را تاکنون در زمینه‌های دانشگاهی به خصوص حوزه‌های دینی برشمرد و افزود: امیدوارم که این همکاری‌ها در زمینه‌های  دیگری همچون کشاورزی که برای دوطرف منافع زیادی به همراه دارد، نیز توسعه یابد.

وی با اشاره به صنعت گردشگری اظهار داشت: با توجه به اینکه قم در مسیر سفر گردشگران رومانی به سایر استان های ایران قرار دارد، امکان همکاری در زمینه گردشگری نیز وجود دارد.

سفیر رومانی در ایران همچنین بر بررسی امکانات گوناگون در زمینه های همکاری‌های دوجانبه میان استان قم و کشور رومانی تاکید کرد. وی اظهار داشت: ارتباطات علمی و دانشگاهی بین ایران و رومانی، بهترین راه برای آشنایی جامعه با اسلام واقعی و نیز حرکت های افراطی و انحرافی است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر رایزن اقتصادی در سفارت رومانی در تهران نداریم، گفت: تلاش می‌کنیم که در زمینه ارتباطات اقتصادی بین بازرگانان ایرانی و رومانی شناخت بیشتری ایجاد شود.

سفیر رومانی در ایران افزود: در یک سال اخیر، میزان همکاری‌های دوجانبه اقتصادی بین ایران و رومانی از جمله در زمینه کشاورزی افزایش یافته‌است.

برچسب‌ها سفارت رومانی سید محمدتقی شاهچراغی رومانی قم استانداری قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سفارت رومانی سید محمدتقی شاهچراغی رومانی سفارت رومانی سید محمدتقی شاهچراغی رومانی قم استانداری قم سفیر رومانی در ایران همکاری ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۹۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا