Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم در دیدار با سفیر رومانی در ایران با اشاره به وجود فرصت ها و زمینه های مستعد سرمایه گذاری در قم گفت:آماده پذیرش و جذب سرمایه گذار خارجی در بخش های مربوط به احداث نیروگاه خورشیدی، گردشگری، صنعتی و کشاورزی استان هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از قم، سید محمدتقی شاهچراغی در دیدار «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در ایران افزود: پیشنهاد می‌کنیم که گروه‌های تجاری رومانی که به ایران سفر می‌کنند به واسطه نزدیکی تهران به قم، سفری به این استان نیز داشته باشند و ظرفیت‌های موجود را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ویژگی‌های استان قم گفت: به دلیل نزدیکی قم به تهران، این مزیت وجود دارد که در حوزه کشاورزی به ویژه در فناوری های نوین از تجارب کسانی که در این حوزه صاحب علم هستند، استفاده کنیم.

استاندار قم به فعالیت واحدهای بزرگ صنعتی از جمله صنایع پتروشیمی در این استان اشاره و تصریح کرد: بخشی از محصولات تولیدی قم مانند فرش و کفش به کشورهای دیگر صادر می شوند.

وی گفت: هر چند قم به لحاظ مساحت استان بزرگی نیست، اما در حوزه گردشگری و صنعت کارهای خوبی در قم اتفاق افتاده است و زمینه های خوبی برای سرمایه گذاری با نگاه به آینده در این استان وجود دارد، به ویژه اینکه در نزدیکی تهران و در مسیر عبور 17 استان کشور قرار داریم و سرمایه گذاران علاقه مند به سرمایه گذاری در قم هستند.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: به واسطه تحریمی که برای کشور ما رخ داد، رشد قابل توجهی در تولید دانش داشتیم و پارک‌های علم و فناوری که در حوزه‌های دانش‌بنیان فعال هستند، در ایران فراوان داریم.

شاهچراغی با اشاره به تولید واکسن کرونا در ایران و کاهش میزان مرگ‌ومیر در کشور در این زمینه خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایران یکی از صادرکنندگان واکسن کرونا به کشورهای دیگر می باشد.

وی همچنین با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم گفت: از اسلام آمریکایی، داعش و وهابیت به شدت ضربه خورده ایم و اکنون در مرزهای شرقی جوانان ما در مقابله به این‌ها جان خود را تقدیم می کنند.

وی تصریح کرد: در استان قم بزرگانی هستند که در این زمینه صاحب‌نظر هستند و آمادگی دارند که تفکیک بین اسلام و این جریان‌های تندرو را بیان کنند.

وی با اشاره به ویژگی های استان قم گفت: قم دارای تمدنی 7 هزار ساله است که به عنوان یک مرکز ثقل؛ شاهد حضور مردم در طول تاریخ در این شهر بوده است و آثار آن امروز نیز دیده می شود.

وی افزود: پس از اسلام نیز قم مرکز حضور مردمان موحد و کسانی که به یکتاپرستی اعتقاد داشته‌اند، بوده است و الان نیز به عنوان مرکز نرم‌افزاری مسلمانان به ویژه شیعیان است که علما و دانشمندان بزرگ در حوزه های علمی مختلف در این‌جا حضور دارند و مردم ایران و سایر مسلمانان از وجود آن‌ها بهره می‌برند.

استاندار قم با اشاره به حضور بزرگان و علمای شناخته شده در این استان خاطرنشان کرد: مرکزیت علمی و فکری گفت‌وگوی بین ادیان در قم قرار دارد.

سفیر رومانی نیز در این دیدار گفت: همکاری های دوجانبه بین ایران و رومانی در حال افزایش می‌ باشد.

خانم «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در ایران نیز در این دیدار، با اشاره به خواهرخواندگی شهرهای اصفهان و «یاش» گفت: نخستین سفری که در ایران داشتم به اصفهان بود و خوشحال هستم که این امکان برایم فراهم شد تا از شهر قم نیز دیدار داشته باشم تا فرصتی برای همکاری های آتی باشد.

وی بیشترین همکاری بین کشور رومانی و استان قم را تاکنون در زمینه‌های دانشگاهی به خصوص حوزه‌های دینی برشمرد و افزود: امیدوارم که این همکاری‌ها در زمینه های دیگری همچون کشاورزی که برای دوطرف منافع زیادی به همراه دارد، نیز توسعه یابد.

وی با اشاره به صنعت گردشگری اظهار داشت: با توجه به اینکه قم در مسیر سفر گردشگران رومانی به سایر استان های ایران قرار دارد، امکان همکاری در زمینه گردشگری نیز وجود دارد.

سفیر رومانی در ایران همچنین بر بررسی امکانات گوناگون در زمینه های همکاری های دوجانبه میان استان قم و کشور رومانی تاکید کرد.

وی اظهار داشت: ارتباطات علمی و دانشگاهی بین ایران و رومانی، بهترین راه برای آشنایی جامعه با اسلام واقعی و نیز حرکت های افراطی و انحرافی است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر رایزن اقتصادی در سفارت رومانی در تهران نداریم، گفت: تلاش می‌کنیم که در زمینه ارتباطات اقتصادی بین بازرگانان ایرانی و رومانی شناخت بیشتری ایجاد شود.

سفیر رومانی در ایران افزود: در یک سال اخیر، میزان همکاری‌های دوجانبه اقتصادی بین ایران و رومانی از جمله در زمینه کشاورزی افزایش یافته است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار قم سفیر رومانی سفیر رومانی در ایران همکاری ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویدادها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود:‌ بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشورهای همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشورها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و افزود: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشورهایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشورهای عرب و فرهیختگان کشورهای فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تورهای گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت:‌ امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدیدها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تورهای گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

کد خبر 6096279 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور