Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار قم با استقبال از ایجاد زمینه برقراری تعاملات فی‌مابین با شهرهای خارجی گفت: ایجاد و تقویت زیرساخت‌های استفاده از ظرفیت‌های متقابل در مباحث مختلف مدیریت شهری از راهبردهای مورد تأکید مجموعه شهرداری قم است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، دکتر سید مرتضی سقائیان‌نژاد در دیدار با سفیر رومانی در قم با تأکید بر اهمیت برقراری ارتباط با کشورهای مختلف اظهار داشت: در پرتو دیدار بین نمایندگان کشورها فرصت شناخت فرهنگ‌ها ایجادشده و می‌توانیم با شناخت لایه‌های مختلف فرهنگی بسیاری از مشکلات را حل کرده و یک‌سونگری‌ها و تنگ‌نظری‌ها به وجود آمده به علت عدم شناخت را مرتفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار قم قدمت ارتباط کشور رومانی با ایران را بیش از ۱۲۰ سال دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با تاریخ و تمدن میراثی و بزرگ و در کنار آن شهر قم با قدمت ۷ هزارساله مطالب زیادی برای ارتباط فرهنگی بین دو کشور داشته و می‌توان با اولویت توجه به مباحث فرهنگی، در حوزه‌های دیگر نیز همکاری داشته باشیم.

وی زمینه‌های همکاری متقابل با شهرهای رومانی در مجموعه مدیریت شهری را یادآوری شد و افزود: مباحثی همچون گردشگری و صنایع وابسته مانند هتل‌سازی، مسائل زیست‌محیطی نظیر منابع آبی، آلودگی هوا و مدیریت پسماند ازجمله مواردی است که امکان استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های متقابل را در این تعاملات داراست.

سقائیان‌نژاد با تأکید بر ارتباط نهادینه‌شده و در چهارچوب‌های قوانین و قراردادهای بین‌المللی گفت: باید به سمت نهادینه کردن ارتباطات رفته و برای تداوم آن باید در چهارچوب معین و هدایت‌شده بین‌المللی حرکت کنیم.

وی با برشمردن برخی از ظرفیت‌های شهر قم، خاطرنشان کرد: قم شهری بین‌المللی است و با سایر شهرهای ایران متفاوت چرا که از ۱۲۰ کشور نماینده و بیش از ۳۵ هزار دانشجو خارجی در این شهر حضور دارند، همچنین بیش از ۶۰۰ مرکز فرهنگی در شهر فعال است.

شهردار قم تعداد دانشگاه‌های شاخص شهر قم را بیش از ۸ دانشگاه اعلام و بیان کرد: ظرفیت علمی و پژوهشی شهر قابل‌توجه بوده و بزرگ‌ترین حوزه علمیه جهان شیعه با بیش از ۷۰ هزار طلبه در شهر قم وجود دارد و سالی بیش از ۲۲ میلیون زائر به شهر قم سفر می‌کند که ظرفیت ویژه‌ای در مباحث گردشگری است.

وجود حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، بزرگ‌ترین حوزه علمیه و مراکز نشر و پژوهش علوم و فرهنگ اسلامی و همچنین پایگاه و خاستگاه انقلاب اسلامی از دیگر ویژگی‌های منحصربه‌فردی بود که سقائیان‌نژاد در معرفی شهر قم به آن اشاره داشت.

وی با یادآوری خواهرخواندگی شهر قم با پنج شهر مذهبی در خاورمیانه افزود: باید بررسی و مشخص شود که کدام‌یک از شهرهای کشور رومانی قابلیت برقراری ارتباط و تعامل با شهر قم برای عقد قرارداد خواهرخواندگی را داراست تا مسائل فوق را در چهارچوب‌های قانونی پیگیری کنیم.

وی در پایان اقداماتی نظیر حضور سفیر رومانی در شهر قم را عامل روشنگری دانست و بیان کرد: غفلت در مسائل فرهنگی اجازه بازگویی حقایق را نمی‌دهد و عامل بسیاری از پیش‌داوری‌هاست که در سایه چنین ارتباطات فرهنگی و دیدارها می‌توانیم علاوه بر معرفی فرهنگ به قضاوت بهتر جهان نسبت به خود کمک کنیم.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار قم سفیر رومانی شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۵۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد

ایسنا/ایلام عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: ارتباطات اجتماعی ساکنان کشاورز تپه‌ علی‌کش موسیان در دوره‌های فرهنگی عصر نوسنگی با همسایگان جای تحقیق بسیار دارد.

دکتر «حبیب‌الله محمودیان» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: آثار به دست آمده از تپه «علی‌کش» موسیان در شهرستان دهلران مربوط به دوره نوسنگی است، یافته‌های باستان‌شناسی،  ۷ دوره فرهنگی را برای تپه‌ علی‌کش ارائه کرده است که دوره‌های «بزمرده»، «علی‌کش»، «محمد جعفر»  قدیمی‌ترین دوره‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به دوره بزمرده در دشت موسیان خاطرنشان کرد: در دوره «بزمرده» ابزارهای سنگی شامل سنگ‌های کوبنده، کاسه‌های سنگی، مهره‌های تزیینی و پیکرک‌های گلی حیوان در این تپه به دست آمده است.
محمودیان ادامه داد: کشت غلات رونق داشته و از غلات گندم و جو کشت می‌شده است و از حبوبات نمونه عدس در حفاری‌های دوره علی‌کش به دست آمده است، در دوره علی‌کش از داس‌های سنگی کاسه‌های کف تخت و شقاب‌های کم‌عمق استفاده شده ضمن اینکه علاوه بر پیکرک‌های گلی بز چند نمونه پیکرک گلی انسان نیز یافت شده است.
این باستان‌شناس افزود: قدمت این دوره بر اساس آزمایش‌های انجام شده از طریق کربن ۱۴ بیش از ۸ هزار سال است، در مورد استقرار در تپه چنین اظهار نظر شده که در دوره بزمرده نوعی استقرار فصلی وجود داشته است در دوره علی‌کش طول مدت استقرار بیشتر شده و در دوره محمدجعفر ساکنان دهلران استقرار دائم داشتند.
وی بیان کرد: تنوع آثار به دست آمده از تپه علی‌کش، ارتباطات اجتماعی ساکنان دهلران با «بیشابور»، «فارس»، نواحی غرب ایران، «سیلک» کاشان «جارمو» در کردستان و طراف دریاچه وان در ترکیه را نشان می‌دهد از طرفی دیگر ارتباط ساکنان بین النهرین از طریق موسیان به سمت فارس و کرمان و حوزه رودخانه هلیل رود در استان کرمان می‌تواند جهات مختلف ارتباط این تمدن فرهنگی کشاورزی با مناطق دیگر را روشن کند.
انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • محدوده‌های بازآفرینی شهری ۲۰ شهر استان همدان مصوب شد
  • برقراری اولین ارتباط بلوتوثی با زمین
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز